Cinematische bedrijfsvideo's met impact en gevoel

Cinecrush vervaardigt video’s die jullie verhaal overbrengen door middel van krachtig beeld en geluid vol emotie. Samen creëren we een visuele reis die de kijker niet alleen inspireert, maar ook echt iets laat voelen. 

Cinecrush is een full-service videoproductiebedrijf en gespecialiseerd in testimonials, branding video’s, aftermovies, social content & video-ads.

Bekijk ons werk en ervaar het zelf!

De Cinecrush showreel 

Uitgelicht werk

Een selectie uit ons portfolio.

Dyme | Video-ads

Ongetwijfeld een van de leukste opdrachten tot nu toe! Voor de app Dyme creëerden wij een viertal korte video-advertenties die ieder een van de proposities van de app uitlichten. De ads worden ingezet op socials in diverse formaten en zijn gericht op conversie.


Client:Jaar:Services:

Dyme2022Full service - creative concepting, videoproductie, editing

UvA | Testimonials

Voor de Universiteit van Amsterdam hebben wij een reeks testimonial video's gemaakt om de carrière mogelijkheden in beeld te brengen die studenten hebben na het afronden van hun masteropleiding in Economics and Business. In iedere portretvideo is er een alumnus aan het woord over diens pad na het behalen van een Masters om zo nieuw talent te inspireren en te werven.


Client:Jaar:Services:

Universiteit van Amsterdam2022Concepting, cinematography, editing

Campus Nederland | Productvideo

Deze video zet het Blended Learning Programma van Stichting Campus Nederland uiteen aan de hand van meerdere invalshoeken. Zo vertellen directeuren van scholen, een tutor, een bouwcoördinator en leerlingen over hun ervaring met het programma en worden de inhoud, opzet en doelstellingen door de directeur van Campus Nederland toegelicht. Het doel van de video is een totaalbeeld scheppen van het programma om nieuwe schoolbesturen te informeren en te motiveren om ook samen te werken.


Client:Jaar:Services:

Stichting Campus Nederland2022Cinematography, editing, photography

Van den Assem | Social content

Een van de video-ads voor de Classic campagne van Van den Assem. Per categorie schoen voor zowel dames als heren maakten wij een video die ingezet wordt in 16:9, 1:1 en 9:16 formaat als ad en post op diverse platformen, waaronder Instagram en YouTube.


Client:Jaar:Services:

Van den Assem2022Cinematography, editing

Meer videocreaties

Over ons

Cinecrush is een full-service videoproductiebedrijf uit Rotterdam met een passie voor het overbrengen van jullie verhaal.

Alles draait bij ons om impact. Wij vertellen inspirerende verhalen die binnenkomen aan de hand van krachtig beeld en veelzeggend geluid, vol met emotie en gevoel. Een verhaal moet er niet alleen cinematisch uitzien, maar ook echt raken, inspireren en motiveren. Dat is ons motto.

Wat wij zo fantastisch vinden aan dit werk is dat we bedrijven echt kunnen helpen met waardevolle videocontent. Of het nu gaat om bedrijfsfilms, aftermovies, social media content, video-advertenties of testimonials, het gaat om video's die het verschil maken.


62

Producties voltooid

38

Klanten geholpen

6279

Film en edit uren

Waarom kies je voor Cinecrush

Cinematische stijl en emotie

Wij vertellen jullie unieke verhaal door middel van hoogwaardige beelden met een filmische look & feel waarin emotie centraal staat. Ons doel is het creëren van een video die de kijker niet alleen inspireert, maar ook echt iets laat voelen. Bekijk ons portfolio en ervaar de filmstijl van Cinecrush vol gevoel en oog voor detail.

Van co-creatie tot full-service

Onze samenwerkingsvorm hangt af van het type project, de aanwezige kennis en beschikbare resources. De eerste optie is co-creatie waarbij er een taakverdeling is en we het project samen tot een succes maken. Bij full-service ontzorgen wij jullie volledig en nemen wij alle taken op ons. Wat het beste bij jullie past, zullen we vaststellen aan het begin van het traject.

Enthousiast en betrokken

Wij filmen met een glimlach, werken met passie en creëren vol energie. Wij geloven in sterke relaties met onze klanten en zetten graag een stapje extra om een duurzame band op te bouwen. We zijn flexibel, hebben een positieve mindset en zorgen voor draaidagen vol energie en een prettige sfeer voor iedereen.

Maatwerk

Iedere vraag en ieder videoproject is uniek en vereist een gepersonaliseerde aanpak. Wij hechten veel waarde aan het voortraject waarin we jullie wensen en alle mogelijkheden uitvoerig bespreken. We denken actief mee om een concept te ontwikkelen dat resulteert in video's die 100% aan de verwachtingen voldoen en de doelstellingen behalen.

Drone beelden

Wij nemen onze drone standaard mee naar iedere draaidag. Beelden vanuit de lucht voegen namelijk een extra dimensie toe; ze zorgen voor een unieke beleving en geven context aan de beelden die op de grond worden gemaakt. Zo zorgen we voor volledige coverage van dat wat we filmen. Drone beelden maken het eindproduct helemaal compleet.

Prijs-kwaliteit

Klanten beoordelen Cinecrush hoog als het gaat om de prijs-kwaliteitverhouding. De films die wij maken zijn van hoge kwaliteit en hebben een scherp tarief. Wij geloven in eerlijkheid en transparantie en stemmen de offerte precies af op jullie specifieke wensen. Zo betaal je alleen voor dat wat je nodig hebt.

Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen.

Laten we samen iets krachtigs creëren

Neem gerust vrijblijvend contact op. Wij helpen graag met het concreet maken van jullie idee en het bekijken van de mogelijkheden.

Email

info@cinecrush.nl

Instagram

@CinecrushFilms

Telefoon

+31 6 44 13 90 07