Cinematische bedrijfsfilms met een moderne look & feel

Jullie verhaal overbrengen door middel van een veelzeggende en krachtige film, dat is onze passie. Wij vertellen inspirerende verhalen met cinematische beelden, die ook écht bij de kijker binnenkomen.

Cinecrush is een full-service videoproductiebedrijf en gespecialiseerd in testimonials, branding video’s, aftermovies, social content & video-ads.

Bekijk ons werk en ervaar het zelf!

Cinecrush showreel 2021-2022

Uitgelicht werk

Een selectie uit ons portfolio.

Dyme | video-ads

Ongetwijfeld een van de leukste opdrachten tot nu toe! Voor de app Dyme creëerden wij een viertal korte video-advertenties die ieder een van de proposities van de app uitlichten. De ads worden ingezet op socials in diverse formaten en zijn gericht op conversie.


Client:Jaar:Services:

Dyme2022Full service - creative concepting, videoproductie, editing

UvA | testimonials

Voor de Universiteit van Amsterdam hebben wij een reeks testimonial video's gemaakt om de carrière mogelijkheden in beeld te brengen die studenten hebben na het afronden van hun masteropleiding in Economics and Business. In iedere portretvideo is er een alumnus aan het woord over diens pad na het behalen van een Masters om zo nieuw talent te inspireren en te werven.


Client:Jaar:Services:

Universiteit van Amsterdam2022Concepting, cinematography, editing

Campus Nederland | productvideo

Deze video zet het Blended Learning Programma van Stichting Campus Nederland uiteen aan de hand van meerdere invalshoeken. Zo vertellen directeuren van scholen, een tutor, een bouwcoördinator en leerlingen over hun ervaring met het programma en worden de inhoud, opzet en doelstellingen door de directeur van Campus Nederland toegelicht. Het doel van de video is een totaalbeeld scheppen van het programma om nieuwe schoolbesturen te informeren en te motiveren om ook samen te werken.


Client:Jaar:Services:

Stichting Campus Nederland2022Cinematography, editing, photography

Van den Assem | social content

Een van de video-ads voor de Classic campagne van Van den Assem. Per categorie schoen voor zowel dames als heren maakten wij een video die ingezet wordt in 16:9, 1:1 en 9:16 formaat als ad en post op diverse platformen, waaronder Instagram en YouTube.


Client:Jaar:Services:

Van den Assem2022Cinematography, editing

Meer filmproducties

Over ons

Cinecrush is een full-service videoproductiebedrijf uit Rotterdam met een passie voor het overbrengen van jullie verhaal.

Alles draait bij ons om impact. Wij vertellen inspirerende verhalen die binnenkomen aan de hand van krachtige en veelzeggende beelden, vol met emotie en gevoel. Een verhaal moet niet alleen cinematisch eruit zien, maar ook echt raken, inspireren en motiveren. Dat is ons motto.

Wat wij zo fantastisch vinden aan dit werk is dat we bedrijven echt kunnen helpen met waardevolle videocontent. Of het nu gaat om bedrijfsfilms, aftermovies, social media content, video-advertenties of testimonials, het gaat om video's die het verschil maken.


62

Producties voltooid

38

Klanten geholpen

6279

Film en edit uren

Waarom kies je voor Cinecrush

Cinematische stijl

Wij vertellen jullie verhaal door middel van hoogwaardige beelden met een filmische look & feel, waarin emotie centraal staat. Bekijk ons portfolio en ervaar onze filmstijl zelf. Wij zijn pas tevreden als jullie dat zijn.

Prijs-kwaliteit

Onze films zijn van hoge kwaliteit en hebben een scherp tarief. Wij geloven in eerlijkheid en transparantie en stemmen de offerte precies af op jullie specifieke wensen. Zo betaal je alleen voor dat wat je nodig hebt.

Fris enthousiasme

Wij filmen met een glimlach, creëren met passie en werken met enthousiasme. We denken met je mee en zetten graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat het eindproduct 100% aan de verwachtingen voldoet.

Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen.

Laten we samen iets krachtigs creëren

Neem gerust vrijblijvend contact op. Wij helpen graag met het concreet maken van jullie idee en het bekijken van de mogelijkheden.

Instagram

Telefoon

+31 6 44 13 90 07