FAQ

Frequently Asked Questions

Algemene vragen

Van een bezoek aan onze website tot en met het filmen van jullie grote dag. Dat gaat via deze eenvoudige stappen:

  • Jullie kunnen contact met ons opnemen via contact: WhatsApp, mail, telefonisch of het contactformulier.
  • We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen en jullie wensen en de dag te bespreken.
  • Als er een leuke klik is, ontvangen jullie na afloop een offerte en de algemene voorwaarden.
  • Bij akkoord bevestigen jullie deze documenten en staat onze samenwerking vast!
  • We plannen 1-2 weken van te voren een videocall in om samen het definitieve draaiboek stap voor stap door te spreken.
  • Dan is het zover en komen wij jullie bruiloft op film vereeuwigen!

Jullie ontvangen de film(s) binnen 6-8 weken.

Vimeo is net zoals YouTube een online videoplatform, maar van hogere kwaliteit en met minder compressie. Het voordeel van Vimeo Pro is dat jullie de trouwfilm(s) altijd en overal bij de hand hebben om zelf terug te kijken of te laten zien aan anderen. Dit kan via diverse devices zoals je smartphone, (smart) TV, laptop en tablet. Ook kun je de link makkelijk delen met vrienden en familie. Tot slot kun je het originele bestand in volledige grootte en resolutie downloaden en zelf opslaan.

Wij werken met een aanbetaling van 25%. Het resterende bedrag betalen jullie twee weken voordat wij jullie bruiloft komen filmen. Alle betalingen gebeuren per bankoverschrijving.

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag, maar wees gerust, je zult bijna niet in de gaten hebben dat wij aanwezig zijn! Heel vaak horen we achteraf ‘wat gaaf dat je dat moment hebt weten vast te leggen, ik heb je helemaal niet gezien’. En dit is ook echt zo. Jullie zijn volop aan het genieten van de dag en wij werken daar op een onopvallende manier omheen. Wij houden niet van teveel regisseren of poseren en we hebben een hele natuurlijke manier van werken die jullie niet zal storen. Daarnaast zijn onze camera’s compact en mobiel, waardoor je de aanwezigheid ervan vaak niet eens zult opmerken.

Jazeker! Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar wij leggen bruiloften vast in heel Nederland.

Daar zeggen wij geen nee tegen! Wij reizen graag naar een prachtige bestemming in het buitenland om jullie bruiloft vast te leggen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Vragen rondom COVID-19

Corona lijkt gelukkig alweer achter ons te liggen, maar wij begrijpen dat het virus een onzekere factor kan zijn bij het plannen van jullie bruiloft. Daarom zijn wij flexibel en bieden wij de volgende mogelijkheid:

Als de bruiloft als gevolg van corona niet door kan/ mag gaan zoals gepland, mogen jullie hem eenmalig kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum!


Technische vragen

Wij filmen met twee krachtige Sony A7S mark III camera’s in combinatie met een Ronin-RS3 stabiliser en diverse high-quality en lichtgevoelige objectieven. Het voordeel van deze camera’s is dat ze niet alleen cinema kwaliteit leveren, maar ook klein en compact zijn. Hierdoor zijn wij flexibel, makkelijk en snel te verplaatsen en onopvallend!

Wij nemen alle beelden op in een hoge bitrate (min. 100MB/s) en 4K resolutie (3840 x 2160) en exporteren de films na montage ook in 4K. Zo hebben jullie super scherp beeld en de beste kwaliteit film(s). Verder ben je met 4K helemaal future-proof en komen de films maximaal tot hun recht op 4K TV’s en beeldschermen die nu steeds vaker de nieuwe standaard zijn!

Jazeker! Wij nemen alle beelden op in een flat kleurenprofiel (S-Log), waarbij de (kleur-)informatie en het dynamisch bereik maximaal zijn. Dit stelt ons in staat om de beelden naderhand perfect te color graden en op elkaar af te stemmen. Zo krijgen jullie film(s) een echt cinematische look & feel, die je terugziet bij de films in ons portfolio.